Alle Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Samsung

  banner

  Inspire the world, create the future

  #1 TV-merk

  Al bijna 14 jaar is Samsung het nummer 1 TV-merk in de wereld. Een prestatie die het dankt aan zijn visie, innovatiekracht en onvermoeibare inzet om de consument de best mogelijke ervaring te bieden. Ben je een filmliefhebber, een sportfan of een gamer? De vooruitstrevende technologie van Samsung garandeert je fantastisch beeld en geluid. Zoek je een TV die perfect in je interieur past? De revolutionaire designs van Samsung spelen in op de laatste trends en maken van je TV veel meer dan gewoon een scherm.

  De meest intense kijkervaring

  In 2020 zet Samsung het succes van zijn veelvuldig bekroonde QLED line-up verder voort. Samsung heeft niet alleen de beeldkwaliteit verbeterd, maar zal zich vooral gaan richten op de meest intense kijkervaring, door alle zintuigen te prikkelen in beeld, geluid en design. Samsung QLED TV gaat voor de zintuigelijke next level. Zo wordt de Direct Full Array-techniek verbeterd door nóg beter contrast en past de TV zich aan de omgeving aan. Is er meer licht in de kamer, dan wordt het beeld intenser. Of is er veel omgevingslawaai, dan verhoogt de TV automatisch het volume van de dialogen. Binnen de QLED top-line gaat de nagenoeg randloze Infinity Screen volledig op in het interieur. Daarnaast hangt het ultradunne (15mm) 8K beeldscherm als een parel aan de muur. Deze modellen zijn uitgerust met Object Tracking Sound en Q-Symphony technologie, waarmee het geluid op het scherm wordt gevolgd en de TV direct gaat samenwerken met de Samsung Q-series Soundbar. Best of both worlds.

  Next step in de 8K-revolutie

  Een Samsung QLED 8K TV geeft een volledig nieuwe dimensie aan je kijkervaring. Meer dan 33 miljoen pixels zorgen voor ongeëvenaard realisme, beeld zo echt dat je het bijna wilt aanraken. Samsung introduceerde 3 jaar geleden al 8K en is in 2020 alweer toe aan de next step; 8K toegankelijker maken voor iedereen, met de introductie van drie nieuwe modellen. Het topmodel, de Q950TS, is niet alleen het summum van beeldkwaliteit, de TV pakt ook uit met een adembenemende, nagenoeg randloze en ultradunne Infinity Screen. De nieuwe AI Quantum Processor 8K is uitgerust met de meest geavanceerde AI upscaling techniek, zodat je alle content in 8K-resolutie bekijkt. En dankzij de toevoeging van de AV1-codec kan je nu ook van alle 8K-content op YouTube genieten.

  Vergroot je kijkplezier

  Wie de ultieme kijkervaring zoekt, kiest voor het grootst mogelijke beeldscherm. Daarom biedt Samsung een ruime keuze aan grote schermformaten, tot zelfs 85 inch. Zo geniet je maximaal van de QLED-beeldkwaliteit. Gamers zien op de haarscherpe beelden elk detail en hebben dankzij de vele gamerfuncties en lage input lag een sterk voordeel ten opzichte van tegenspelers. Filmfans brengen met een groot scherm de magie van de bioscoop naar de woonkamer. Sport- en muziekevenementen beleef je op het grote scherm alsof je op de eerste rij zit.

  Lifestyle TV

  Zoek je een TV die aansluit bij jouw passie, of dat nu design, kunst of sociale media is? Een TV die meer is dan prachtig beeld maar ook een lifestyle concept, een verlengde van je persoonlijkheid en smaak? Voor jou heeft Samsung drie modellen ontworpen, elk met hun eigen identiteit en eigen troeven. Deze Lifestyle TV’s bieden uitmuntende beeldkwaliteit en passen moeiteloos in elk strak of modern interieur. Zo is The Frame een discrete TV die van je woonkamer een kunstgalerij maakt. The Serif daarentegen is een iconisch ontwerp. Het is niet zomaar een TV, maar een echte blikvanger. The Sero is er voor wie veel video kijkt op sociale media, zowel in portrait of landscape. Drie QLED TV’s, allemaal met prachtig beeld, elk met een eigen stijl en esthetiek.

  The Frame: TV when it’s on, ART when it’s off.

  Zoek je een TV die als een schilderij opgaat in de stijl en inrichting van je woonkamer? Met The Frame biedt Samsung een perfecte combinatie van kunstbeleving en beeldkwaliteit. Een elegante TV die de woonkamer omtovert tot een kunstgalerij. In 2020 breidt Samsung The Frame categorie uit door twee nieuwe beeldmaten toe te voegen. Een 32” TV die je ook staand als fotolijst tentoon kunt stellen, en een grote 75” versie om jouw kunstwerk echt tot leven te laten komen.

  The Serif: Unique inspiration for your space

  Staat er in je woonkamer een unieke fauteuil, een opvallende tafel? Dan ben je ongetwijfeld begaan met design. Met The Serif heeft Samsung een TV ontworpen die in de eerste plaats een design object is. Een perfecte keuze om je woonkamer een uniek cachet te geven.

  The Sero

  The Sero is Samsungs nieuwste Lifestyle TV die speciaal ontworpen is voor mobiele content. Kijk je veel video op sociale media? Dan weet je dat heel wat van die video’s in portrait geschoten zijn. Daarom lanceert Samsung The Sero, ’s werelds eerste TV die roteert om verticaal gefilmde content te tonen. Een nieuw soort TV voor de nieuwe media.

   

  Wat mensen over ons zeggen op Facebook

  Algemene beoordeling

  5 op 114 recensies

  Bloemen Joris

  Zeer mooie zaak, uitgebreid aanbod, vlot en helder advies. Prima service na verkoop!

  Valerie Vaesen

  Super goed geholpen door Jan! Dankje voor deze fantastische service!

  Bert Van Damme

  Snelle levering en super service tegen de laagste prijzen!

  Topmerken aan de laagste prijs!

  Wij heten u van harte welkom in onze winkel, Fabrieksstraat 90C - 3900 Overpelt. Hier staan ongeveer 70 TV's in demo een mix van de merken Samsung, LG, Philips, SONY en LOEWE. We hebben TV's van 32inch tot 85inch in de showroom uitgestald staan.

  Geluidsystemen van Sonos en Samsung staan in demo in onze winkel en kan u daar dus ook beluisteren. Andere audio apparaten die je in onze webshop vindt, staan niet in demo en kan je dus niet beluisteren (maar meestal wel afhalen) in de winkel.

  Ontdek ons experience center! Waarom de onbetwiste TV specialist?