Alle Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Garantie-uitbreiding

  Ook een toestel van een uitstekend merk kan al eens stuk gaan. Standaard heb je minstens 2 jaar fabrieksgarantie maar de tijd gaat snel en voor je het weetmerk je bij het bovenhalen van je aankoopbewijs dat je het toestel al drie of vier jaar geleden hebt aangekocht. Bye bye garantie, hello kosten? Om deze onaangename verrassingen te voorkomen, hebben bieden we je bij je aankoop een verlengde garantie aan. Afhankelijk van de aankoopprijs van het toestel, betaal je een kleine meerprijs en je garantie wordt verlengd.

  Geniet 5 jaar zonder zorgen!

  Dankzij de all-in garantie krijg je 2 jaar wettelijke garantie aangevuld met 3 jaar commerciële garantie. Gedurende de eerste twee jaar is geen enkele franchise van toepassing. Je factuur geldt als garantiebewijs, bewaar ze dus zorgvuldig en geniet vooral zorgeloos van je aankoop! Om vanaf het derde jaar transportkosten te vermijden (deze zijn vanaf het derde jaar altijd ten koste van de klant) kan je, je toestel zelf binnenbrengen of naar ons versturen, de onderdelen en het werkloon van deze herstelling zijn dan helemaal gratis. Koopt U een TV van het merk SONY geniet u ook bij een garantie uitbreiding van Home Service (vanaf 55 inch en groter). Dus bij een SONY TV met garantie uitbreiding, 5 jaar lang service aan huis. Bij OLED TV bestaat de kans op burn in. Het is de fabrikant die bepaald of deze burn in binnen garantie valt. (zowel binnen 2 als 5 jaar). Op accessoires zoals de remote en eventueel andere bijgeleverde accessoires alsook bij onnatuurlijke defecten is de verlengde garantie nooit van toepassing.

  Je toestel kan hersteld worden:

  tvspecialisten.be draagt alle herstelkosten van je defecte toestel, inclusief de gepresteerde werkuren én de nodige wisselstukken. Voor elke toestel is de transportkost vanaf het derde jaar voor de klant.

  Je toestel kan niet meer aan een aanvaardbare prijs hersteld worden:

  Je krijgt een waardebon die 5 jaar geldig is. Wanneer het toestel aangekocht werd binnen de eerste 2 jaar, dan krijg je de totale waarde vergoed. Vanaf het derde jaar vergoeden we je de oorspronkelijke aankoopwaarde verminderd met 20% per jaar. (2-3 jaar: 20% - 3-4 jaar: 40% - 4-5 jaar 60%).

  Wat mensen over ons zeggen op Facebook

  Algemene beoordeling

  5 op 114 recensies

  Bloemen Joris

  Zeer mooie zaak, uitgebreid aanbod, vlot en helder advies. Prima service na verkoop!

  Valerie Vaesen

  Super goed geholpen door Jan! Dankje voor deze fantastische service!

  Bert Van Damme

  Snelle levering en super service tegen de laagste prijzen!

  Topmerken aan de laagste prijs!

  Wij heten u van harte welkom in onze winkel, Fabrieksstraat 90C - 3900 Overpelt. Hier staan ongeveer 70 TV's in demo een mix van de merken Samsung, LG, Philips, SONY en LOEWE. We hebben TV's van 32inch tot 85inch in de showroom uitgestald staan.

  Geluidsystemen van Sonos en Samsung staan in demo in onze winkel en kan u daar dus ook beluisteren. Andere audio apparaten die je in onze webshop vindt, staan niet in demo en kan je dus niet beluisteren (maar meestal wel afhalen) in de winkel.

  Ontdek ons experience center! Waarom de onbetwiste TV specialist?